Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
13 - 16 år
Mødedag/tid: 
Tirsdage 19 - 21
Ledere: 
Jens Ishøy Prehn
Karsten Møller
Signe Møller Villumsen
Tropsriddere2

Trop

Troppen (7. - 10. klasse)

Hos troppen planlægger vi selv vores aktiviteter. Vores voksne ledere hjælper os, hvis vi har brug for det, men vi gør fortrinsvis tingene alene. Derfor bliver arbejdet altid spændende, da vi kan vælge at lave de ting der interesserer os allermest. Eksempelvis har vi netop afsluttet en uge, hvor vi boede i spejderhytten, og som vi afsluttede med et løb for de mindre spejdere. I denne uge klarede vi alle vores ting fra hytten - skole, lektier, fritidsaktiviteter osv. Både løbet, og ugen op til, blev arrangeret og gennemført af os selv, uden ledernes indblanding. De fleste møder går med hygge og socialt samvær, og lige for tiden er vi ved at tage et mærke som vi kan sætte på uniformen. Vi holder selv vores møder, men der er ledere i hytten, som vi kan spørge hvis vi får brug for hjælp.

Vores ledere planlægger hvert år en sommerlejr for os, som altid er super sjovt. Oftest tager vi til et af de mange spejdercentre rundt omkring i landet, hvor vi også møder spejdere fra andre grupper. Der er altid gjort et stort arbejde ud af at finde et tidspunkt, hvor flest muligt kan, da vi ikke er så mange spejdere.

Vi tager også tit på tur uden ledere, til store løb rundt om i hele landet. Her sørger vi selv for tilmelding, transport og eventuel foropgave. På de fleste af disse løb skal man gå forholdsvis langt, men det er det 100 % værd.

Tropsspejdere er også ofte assistenter for de andre grene, hvis der er mangel på ledere. Derfor er det mere krævende at være tropsspejder, når man lægger alle tingene sammen:

  • Ansvar for egne møder/ture
  • Minimal hjælp fra lederne
  • Ansvar for mindre spejdere på gruppeture, eller som assistent

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os.