Nyheder

EU persondataforordning - første skud

I har sikkert hørt om den - EUs persondataforordning - som trådte i kraft sidst i maj i år! Den gælder alle foretagende og foreninger inklusiv os i DVS!

Men hvad skal vi gøre? Vi har haft 2 år - men vi er nok ikke 100% i mål - og korpset har ikke støttet grupperne i stort omfang.

På "forretningsudvalgsmødet" onsdag d. 13/6 diskuterede vi dette emne og efter at have kigget på et par eksempler blev vi enige om at vi på den korte bane lægger den vedhæftede "politik" op på vores hjemmesiden som det herefter forventes at vi alle gør vores bedste for at leve op til.

Hvorfor nu det? Den korte forklaring er fordi vi skal! Men er det det rigtige vi gør? Ærligt sagt så ved vi det ikke 100% - og det er nok ikke nok! 

Men hvad gør vi så? Vi blev enige om at hele bestyrelsen skal indrage i dette og planlægger at have et mere detaljeret oplæg på plads inden bestyrelsens møde efter siommerferien. 

Vi har også nogle praktiske udfordringer mht medlemssystemet hvor korpset må på banen idet vi jo ikke kan ændre dette system selv.

Har i spørgsmål forslag eller betragtninger må i meget gerne blande jer i debatten - men husk at dette IKKE er bestyrelsen/korpset eller andres forsøg på at chikanere lederne :-) Vi definerer selv politikken og kan reviderer den som vi finder passende!

Læg mærke til det om helbredsoplysninger, om at sende oplysninger (der står _sende_ ikke modtage) og det med billeder.

SH Morten (på forretningsudvalgets vegne)